Allergier/Intolerancer

Laktose- og mælkeallergi

Laktoseintolerance er, at man ikke kan tåle mælkesukker. Mælkesukker er i rigtig mange kendte fødevarer, som smør, mælk, fløde, mælkechokolade, bløde oste, yoghurt m.m.. Der er heldigvis kommet rigtig mange laktosefrie produkter og mange laktosefrie alternativer.
Man må ikke forveksle laktoseallergi med mælkeallergi, selv om begge allergier betyder, at man ikke tåler de stoffer, der er i mælk.
Hvis man ikke tåler komælk, kan man heller ikke tåle gede- eller fåremælk. Derved må man heller ikke indtage laktosefrie produkter, eller andre mælkeprodukter.

 

Hvis man ikke tåler laktose, men engang imellem ønsker at putte fløde i kaffen, kan du købe enzymet laktase her hos Gutshop.dk, fx i form af laktase-kapsler(genvej). De kan bruges som erstatning for tarmens manglende laktase.

 

Symptomer

Tegn og symptomer på laktoseintolerance starter normalt 30 minutter til to timer efter at have spist eller indtaget fødevarer, der indeholder laktose.
De mest udbredte symptomer:
-Diarré
-Kvalme, og nogle gange opkastning
-Mavekramper
-Oppustethed
-Gas/luft i maven
Du kan købe en laktose intolerance test, under vores kategori ”Test”.

Genvej til “Test”.

Hvornår skal du opsøge læge

Lav en aftale med din læge, hvis du ofte har symptomer på laktoseintolerance efter at have spist mejeriprodukter, især hvis du er bekymret for at få nok calcium. Vi hos Gutshop.dk anbefaler altid at kontakte lægen ved uspecifikke maveproblemer. Når diagnosen er lagt, er det vigtigt at opsøge en diætist med speciale i intolerancer.

 

Årsager til laktoseintolerance

Laktoseintolerance opstår, når din tyndtarm ikke producerer nok af enzymet (laktase) til at fordøje mælkesukker (laktose).
Laktase ændrer normalt mælkesukker til to simple sukkerarter – glukose og galaktose – som absorberes i blodbanen gennem tarmforingen.
Hvis du har laktasemangel, følger laktosen din mad ned til tyktarmen i stedet for at blive behandlet og absorberet i tyndtarmen. I tyktarmen virker normale bakterier med ufordøjet laktose ikke særlig godt sammen, hvilket forårsager tegn og symptomer på laktoseintolerance.
Der er tre typer af laktoseintolerance. Forskellige faktorer forårsager laktasemangel.

 

Primær laktoseintolerance:
Dette er den mest almindelige type af laktoseintolerance. Folk, der udvikler primær laktoseintolerance, starter livet med at producere masser af laktase – en nødvendighed for spædbørn, der får al deres ernæring fra mælk. Da børn erstatter mælk med andre fødevarer, falder deres laktaseproduktion normalt, men forbliver høj nok til at fordøje mængden af mejeriprodukter i en typisk voksen kost.
Ved primær laktoseintolerance falder laktaseproduktionen kraftigt, hvilket gør mælkeprodukterne vanskelige at fordøje ved voksenalderen. Primær laktoseintolerance er genetisk bestemt, og forekommer hos en stor del af mennesker med afrikansk, asiatisk eller spanske forfædre. Tilstanden er også almindelig blandt de af middelhavs eller sydeuropæisk afstamning.
Sekundær laktoseintolerance:
Denne form for laktoseintolerance opstår, når din tyndtarm nedsætter laktaseproduktionen efter en sygdom, skade eller kirurgi, der involverer tyndtarmen. Blandt sygdommene forbundet med sekundær laktoseintolerance er cøliaki, bakteriel overvævning, Crohns sygdom og fruktoseintolerance. Behandling af den underliggende lidelse kan gendanne laktaseniveauer og forbedre tegn og symptomer, selv om det kan tage tid.

 

Medfødt eller udviklingsmæssig laktoseintolerance:
Det er muligt, men sjældent, at babyer bliver født med laktoseintolerance forårsaget af en fuldstændig fravær af laktaseaktivitet. Denne lidelse overføres fra generation til generation i et arvsmønster kaldet autosomal recessiv, hvilket betyder, at både moderen og faderen skal videregive samme genvariant til et barn, hvis barnet skal blive påvirket. For tidlig fødte spædbørn kan også have laktoseintolerance på grund af et utilstrækkeligt laktaseniveau.

 

Vi har hos Gutshop.dk et stort udvalg af laktasepiller og dråber, der kan hjælpe dig med fordøjelsen af laktose. Se under kategorien ”Fordøjelse” og derefter fordøjelsesenzymer.

 

Tryk her for genvej  til kategorien “Fordøjelse”.

Cøliaki – Glutenallergi

Cøliaki (glutenallergi) er en immunreaktion mod at spise gluten, et protein der findes i hvede, byg og rug.
Hvis du har cøliaki og indtager proteinet gluten, sker der en glutenimmunrespons i tyndtarmen. Over tid beskadiger denne reaktion din tyndtarms foring og forhindrer absorption af nogle næringsstoffer (malabsorption). Tarmskader forårsager ofte diarré, træthed, vægttab, oppustethed og anæmi, og kan føre til alvorlige komplikationer.

Hos børn kan malabsorption påvirke vækst og udvikling, ud over symptomerne hos voksne.
Der er ingen kur mod cøliaki i øjeblikket – men for de fleste mennesker, kan en streng glutenfri diæt hjælpe med at håndtere symptomer og fremme tarmhelbredelse. Der har over de seneste par år, været stor fokus på vores tarmbakteriers indflydelse på cøliaki og forskerne mener, at gode tarmbakterier kan lindre sygdommen.

 

Symptomer

Tegn og symptomer på cøliaki kan variere meget og er forskellige hos børn og voksne.

De mest almindelige tegn hos voksne er diarré, træthed og vægttab.

Voksne kan også opleve oppustethed og gas, mavesmerter, kvalme, forstoppelse og opkastning.

Men mere end halvdelen af de voksne med cøliaki har tegn og symptomer, der ikke er relateret til fordøjelsessystemet, herunder:

-Anæmi, som regel skyldes jernmangel
-Tab af knogletæthed (osteoporose) eller blødgøring af knogle (osteomalacia)
-Kløende blæret hududslæt (dermatitis herpetiformis)
-Skader på dental emalje
-Mavesår
-Hovedpine og træthed
-Nervesystems skader, herunder følelsesløshed og prikken i fødder og hænder, mulige problemer med balance og kognitiv svækkelse
-Ledsmerter
-Mindre nedsat funktion af milten (hyposplenisme)
Acid reflux og halsbrand

Symptomer hos børn:

Hos børn under 2 år indbefatter typiske tegn og symptomer på cøliaki:

-Opkastning
-Kronisk diarré
-Hævede mave
-Manglende trivsel
-Dårlig appetit

Ældre børn kan opleve:
-Diarré
-Forstoppelse
-Vægttab

-Irritabilitet
-Kort statur
-Forsinket pubertet

Neurologiske symptomer, herunder opmærksomhedsunderskud / hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD), indlæringsvanskeligheder, hovedpine, mangel på muskelkoordinering og anfald.

Årsager

Cøliaki opstår ved en interaktion mellem gener, indtagelse af mad med gluten og andre miljøfaktorer, men den præcise årsag er ikke kendt. Infant fodring praksis, gastrointestinale infektioner og tarmbakterier kan bidrage til at udvikle cøliaki.
Sommetider udløses cøliaki – eller bliver aktiv for første gang – efter en operation, graviditet, fødsel, virusinfektion eller stress.
Når kroppens immunsystem overreagerer overfor gluten i mad, ødelægger reaktionen de små hårlignende fremspring (villi), der er på din tyndtarm. Villi absorberer vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer fra den mad, du spiser. Hvis din villi er beskadiget, kan du ikke få nok næringsstoffer, uanset hvor meget du spiser.
Nogle genvariationer synes at øge risikoen for at udvikle sygdommen. Men at have disse genvarianter betyder ikke, at du får cøliaki, hvilket tyder på, at yderligere faktorer skal involveres.
Antallet af cøliaki i vestlige lande anslås til omkring 1 procent af befolkningen. Cøliaki er mest almindelig hos kaukasiere; men det bliver nu diagnosticeret blandt mange etniske grupper og findes globalt.

Hvornår skal du opsøge læge

Kontakt din læge, hvis du har diarré eller fordøjelsesproblemer, som varer mere end to uger. Rådfør dig med dit barns læge, hvis dit barn er blegt, irritabelt eller ikke vokser eller har en udposet mave og ildelugtende mærkelig afføring.
Sørg for at konsultere din læge, før du prøver en glutenfri diæt. Hvis du stopper eller endda reducerer mængden af gluten, du spiser, før du testes for cøliaki, kan du ændre testresultaterne.
Cøliaki har tendens til at løbe i familier. Hvis nogen i din familie har tilstanden, spørg din læge, hvis du skal testes. Spørg også din læge om test, hvis du eller nogen i din familie har en risikofaktor for cøliaki, som type 1 diabetes.

Du kan ved tvivl inden kontakt til lægen, tage en Cøliaki hjemmetest. Testen kan købes her. 

Vær opmærksom på, at problemer med maven under indførelse af brød. Kan skyldes overfølsomhed overfor kulhydratet fruktan. Mange med IBS eller fruktosemalabsorption har problemer med fruktaner.

Fruktosemalabsorption

Fruktosemalabsorption, der tidligere blev beskrevet som fruktoseintolerance, opstår, når celler på tyndtarmens overflade ikke er i stand til effektivt at nedbryde fruktose.
Fruktose er et simpelt sukker, kendt som et monosaccharid, der hovedsagelig kommer fra frugt og nogle grøntsager. Det findes også i honning, agave nektar og mange forarbejdede fødevarer, der indeholder tilsatte sukkerarter.
Forbruget af fruktose fra høj fruktose, majssirup er steget over 1.000 procent indenfor 1970-1990. Det er muligt, at denne stigning i forbruget har ført til en stigning i fruktose malabsorption og intolerance. Især vores øget indtag af sødestoffer alla sorbitol, mannitol, høje koncentrationer af slik, kager og sodavand har gjort os mere udsatte for fruktosemalabsorption.
Hvis du spiser fruktose og føler fordøjelsesproblemer, kan du være påvirket af fruktose malabsorption. Raske mennesker kan også lide af fruktosemalabsorptions i højere eller mindre grad, men hvor deres tyndtarm ikke reagerer så voldsomt. Man mener, at fruktose malabsorption kan være en faktor i mave-tarm lidelsen irritabel tyktarm(IBS), da en undergruppe af IBS patienterne kan lide af fruktosemalabsorption.
Fruktaner er fermenterbare kulhydrater, der består af korte kæder af fruktose med en enkelthæftet glukoseenhed. Fruktan intolerance kan eksistere sammen med fruktosemalabsorption eller være den underliggende årsag til symptomer.
Fruktaner findes i rigtig mange fødevarer. Der har været meget fokus på, at det er gluten proteinet, der er usundt i brødet, men forskere mener faktisk, at det er fruktanerne, der driller folks maver.

Arvelig fruktoseintolerance

Et mere alvorligt problem og en fuldstændig uafhængig tilstand, er arvelig fruktoseintolerance (HFI). Dette er en sjælden genetisk tilstand, der rammer 1 ud af 20.000 til 30.000 mennesker og opstår, fordi kroppen ikke gør enzymet nødvendigt for at nedbryde fruktose. Dette kan føre til alvorlige helbredsmæssige problemer som leversvigt, hvis en streng kost ikke følges. Tilstanden opdages oftest, når en baby begynder at indtage baby mad.

Årsager

Fruktose malabsorption er ret almindeligt, lidelsen rammer op til 1 ud af 3 personer. Fruktosebærere fundet i enterocytterne (celler i tarmene) er ansvarlige for at sikre, at fruktose bliver fordøjet, som det skal. Hvis du har en mangel på bærere, kan fruktose ophobe sig i din tyktarm og gære, og forårsage tarmproblemer.

Fruktose malabsorption kan skyldes mange årsager, der omfatter:
-Ubalance af gode og dårlige bakterier i tarmen
-Højt indtag af raffinerede og forarbejdede fødevarer
-Tidligere eksisterende problemer som irritabel tarmsyndrom (IBS)
-Betændelse
-Stress

Symptomer

Symptomer på fruktose malabsorption omfatter:
-Kvalme
-Oppustethed
-Gas
-Mavesmerter
-Diarré
-Opkastning
-Kronisk træthed
-Malabsorption af visse næringsstoffer, såsom jern
Derudover er der tegn på, at der forbindes fruktosemalabsorption med humørsygdomme og depression. En undersøgelse viste, at fruktose malabsorption var forbundet med lavere niveauer af tryptophan, som spiller en stor rolle i udviklingen af depressive lidelser.

Risikofaktorer

Hvis du har visse mave-tarm lidelser som IBS, Crohns syndrom, colitis eller cøliaki, er du mere tilbøjelig til at have kostholdsfrugtsmalabsorption eller intolerance.
Men om en forårsager den anden er uklar. I en undersøgelse, der involverede 209 patienter med IBS, havde ca. en tredjedel fruktoseintolerance. De, der var i overensstemmelse med begrænsning af fruktose så forbedring af symptomer.
Desuden kan du have problemer med fruktose, hvis du har en glutenfri diæt, men stadig har symptomer. Det er aldrig en dårlig idé at blive tjekket for fruktosemalabsorption, hvis du har et stort tarmproblem.

Omgå problemet

Forvaltning af et problem med nedbrydning af fruktose indbefatter typisk eliminering af sukkerstoffer og sødestoffer. Eliminer fødevarer, der indeholder højt indhold af fruktose, er et godt sted at starte.

Disse omfatter:
-Sodavand
-Visse kornstænger
-Visse frugter, såsom svesker, pærer, kirsebær, ferskner, æbler, blommer og vandmelon
-Æblejuice og æblecider
-Pæresaft
-Sukkerærter
-Honning
-Desserter såsom is, slik og kager indeholdende fruktose sødemidler

Når man læser etiketter, er der mange ingredienser at passe på, når man forsøger at styre fruktosemalabsorption. Vær opmærksom på følgende:
-Høj fruktose majssirup
-Agave nektar
-Krystallinsk fruktose
-Fruktose
-Honning
-Sorbitol
-Fructooligosaccharider (FOS)
-Majssirup faststoffer
-Sukkeralkoholer

 

En FODMAP diæt kan også være nyttig, når du forsøger at håndtere dine problemer med fruktose fordøjelsen. FODMAP står for fermenterbare oligo-, di-, monosaccharider og polyoler. FODMAPs omfatter fruktose, fruktaner, galactaner, laktose og polyoler. I nogle tilfælde folk med fruktosemalabsorption heller ikke tolerere fruktaner, der findes i hvede, artiskokker, asparges og løg.

Vi har i Gutshop.dk lavet et indkøbssamarbejde med Disolut.com, der udvikler enzymer til hjælp og nedbrydelse af Fodmaps i diæten.
Se under vores kategori ”Fordøjelse” og derefter under fordøjelsesenzymer.
F.eks. vores produkt Lutomerase , der indeholder enzymet Xylose Isomerase, som kan give dig mulighed for at indtage fruktose uden at få problemer. Dette enzym nedbryder fruktosen i din tyndtarm.

Histamin intolerance

Histaminintolerance er ikke en overfølsomhed overfor selve stoffet histamin, men en indikation på at du har udviklet for meget af det, at din krop er nået en begrænsning.
Histamin er et kemikalie i din krop, der er ansvarlig for nogle hovedfunktioner:

-Neurotransmittere kommunikerer histamin signaler til din hjerne.
– Histamin er en bestanddel af mavesyren, der hjælper med at nedbryde din mad i fordøjelsesprocessen.
– Histamin frigives efter skade eller allergisk reaktion, som en del af kroppens immunrespons.
– Når histaminniveauet bliver for højt, eller når histamin ikke kan nedbrydes ordentligt, kan det påvirke dine normale kropsfunktioner.

Symptomer på histaminintolerance

Histamin er mest forbundet med almindelige allergiske reaktioner og symptomer. Mange af disse symptomer ligner dem, der udviser en histaminintolerance.
Mens de varierer fra person til person, er nogle almindelige reaktioner forbundet med denne intolerance:
-Hovedpine eller migræne
-Nasal vejrtrækning(næsetæthed) eller sinus problemer.
-Træthed
-Nældefeber
-Fordøjelsesproblemer
-Uregelmæssig menstruationscyklus
-Kvalme
-Opkastning

I mere alvorlige tilfælde af histaminintolerance kan du opleve symptomer, herunder:
-Kramper i maven
-Vævs hævelse
-Hypertension eller højt blodtryk
-Arytmi eller en uregelmæssig puls
-Angst
-Sværhedsregulerende kropstemperatur
-Svimmelhed

Hvad forårsager høje histaminniveauer?

Histamin produceres naturligt i kroppen sammen med enzymet diaminoxidase (DAO).
Dette enzym er ansvarligt for at nedbryde histamin indtaget fra fødevarer. Hvis du udvikler en DAO-mangel og ikke kan nedbryde histamin, kan du udvikle en intolerance.

Nogle grunde til, at dine DAO-enzymniveauer kunne blive påvirket, er:
-Medicin, der blokerer DAO-funktioner eller forhindrer produktion
-Gastrointestinale lidelser, såsom leaky gut syndrom og inflammatorisk tarmsygdom
-Histaminrige fødevarer, der får DAO-enzymer til at fungere ukorrekt
-Fødevarer, der blokerer DAO enzymer eller udløser histaminfrigivelse

Bakteriel overvækst(SIBO) er en anden medvirkende faktor til at udvikle en histaminintolerance. Bakterier vokser, når fødevarer ikke fordøjes ordentligt, hvilket forårsager overproduktion af histamin. Normale niveauer af DAO enzymer kan ikke nedbryde de forhøjede niveauer af histamin i din krop, hvilket forårsager en reaktion.

Vi hos Gutshop.dk sælger 2 produkter, som hjælper til fordøjelse af histamin indeholdende fødevarer. Genvej her.

Kostråd?

Mad at undgå

Mad at undgå
En sund kost indeholder moderate niveauer af histamin til støtte for normale immunfunktioner. Der er dog nogle fødevarer med høje histamin niveauer, der kan udløse inflammatoriske reaktioner og andre negative symptomer.
Histaminrige fødevarer er:
-Alkohol eller fermenterede drikkevarer
-Gærede fødevarer og mejeriprodukter, såsom yoghurt og surkål
-Citrusfrugter
-Tørrede frugter
-Avocado
-Aubergine
-Spinat
-Tomater
-Nødder, specielt valnødder, cashewnødder og jordnødder
-Forarbejdede eller røget kød
-Skaldyr
-Gammel ost

 

Der er også en række fødevarer, der udløser histaminfrigivelse i kroppen eller blokerer DAO-produktionen. Histaminfrigivende fødevarer er:
-Alkohol
-Bananer
-Tomater
-Hvedekim
-Bønner
-Papaya
-Chokolade
-Citrusfrugter
-Fødevarer med farvestoffer og andre tilsætningsstoffer
-Alkohol
-Grøn te
-Energidrikke

Mad man må spise

Hvis du har en histaminintolerance, kan det hjælpe dine symptomer at spise lavhistaminføde i din diæt. Rådfør dig med en diætist, inden du fjerner fødevarer fra din kost og etabler en ny histamin-tærskel.

Fødevarer med lave histamin niveauer:
-Fersk kød og friskfanget fisk
-Ikke-citrusfrugter
-Æg
-Glutenfri korn, såsom quinoa og ris
-Mejeriprodukter, såsom kokosmælk og mandelmælk
-Friske grøntsager undtagen tomater, avocadoer, spinat og aubergine
– Olivenolie

Diagnosticering af histaminintolerance

 

Inden du bliver diagnosticeret med en histaminintolerance, vil din læge eliminere andre mulige lidelser eller allergier, der forårsager lignende symptomer.
Lægen kan også foreslå at følge en eliminerende kost i 14-30 dage. Denne kost kræver, at du fjerner enhver fødevare, der er høj i histamin eller histaminudløsere, og langsomt genindfører dem for at se efter nye reaktioner.
Din læge kan også tage en blodprøve for at analysere, om du har en DAO-mangel.

 

Ved uspecifikke fordøjelsesproblemer opsøg altid en fagperson, der kan hjælpe dig med udredningen.

 

Hvad er forskellen mellem en fødevareintolerance og en fødevareallergi

Fysiske reaktioner på visse fødevarer er almindelige, men de fleste er forårsaget af en fødevareintolerance snarere end en fødevareallergi. En fødeintolerance kan forårsage nogle af de samme tegn og symptomer som en fødevareallergi, så folk forveksler ofte de to.
En ægte fødevareallergi forårsager en immunsystemreaktion, som påvirker talrige organer i kroppen. Det kan forårsage en række symptomer. I nogle tilfælde kan en allergisk fødevarereaktion være alvorlig eller livstruende. I modsætning hertil er fødevareintolerancesymptomer generelt mindre alvorlige og ofte begrænset til fordøjelsesproblemer.

Hvis du har en fødevareintolerance, kan du muligvis spise små mængder af den ”forbudte mad” uden problemer. Du kan også være i stand til at forhindre en reaktion. Hvis du for eksempel har laktoseintolerance, kan du muligvis drikke laktosefri mælk eller tage laktaseenzympiller eller dråber for at hjælpe fordøjelsen. Disse enzymer kan købes her. 

Årsager til fødevareintolerance omfatter

Fravær af et enzym, der er nødvendigt for at fordøje en fødevare fuldt ud. Laktoseintolerance er et almindeligt eksempel.
Irritabel tyktarm(IBS): Denne kroniske tilstand kan forårsage kramper, forstoppelse og diarré.
Følsomhed over for fødevaretilsætningsstoffer: For eksempel kan sulfitter, der bruges til at bevare tørret frugt, dåsevarer og vin, udløse astmaangreb i følsomme mennesker.
Tilbagevendende stress eller psykologiske faktorer: Nogle gange kan bare tanken om en fødevare gøre dig syg. Grunden er ikke fuldt ud forstået.
Cøliaki: Cøliaki har nogle træk ved en ægte fødevareallergi, fordi det involverer immunsystemet. Imidlertid er symptomer for det meste gastrointestinale, og personer med cøliaki har ikke risiko for anafylaksi. Denne kroniske fordøjelseskondition udløses ved at spise gluten, et protein der findes i hvede og andre kornprodukter.

Hvis du har en reaktion efter at have spist en bestemt fødevarer, skal du kontakte din læge for at afgøre, om du har en fødevareintolerance eller en fødevareallergi.
Hvis du har en fødevareallergi, kan du risikere en livstruende allergisk reaktion (anafylaksi) – selvom tidligere reaktioner har været milde. Lær hvordan man genkender en alvorlig allergisk reaktion og ved hvad man skal gøre, hvis den opstår. Du må muligvis bære et akut epinephrinskud (Adrenaclick, Auvi-Q, EpiPen) til nødhjælp.
Hvis du har en fødevareintolerance, kan din læge anbefale trin til at hjælpe fordøjelsen af bestemte fødevarer eller at behandle den underliggende tilstand, der forårsager din reaktion.

Vi hos Gutshop.dk anbefaler en kombination mellem en læge og en diætist, til at kortlægge den rigtige kost for dig!.

 

 

 

Kilder

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/mave-og-tarm/sygdomme/tyndtarm/foedevareoverfoelsomhed/ 

https://www.histamineintolerance.org.uk/about/the-food-diary/the-food-list/ 

https://academic.oup.com/ajcn/article/85/5/1185/4633007/

http://www.histaminintolerance.dk/about/

https://www.healthline.com/health/fructose-malabsorption

https://www.mayoclinic.org/fructose-intolerance/expert-answers/faq-20058097

https://mave-problemer.dk/

http://www.fodmapdiet.dk/low-fodmap-diaet-liste-over-foedevarer/

Low fodmap diet 2 bog Forfatter: Stine Junge Albrechtsen m.fl

Low fodmap diet 1 grundbog Bog Forfatter: Stine Junge Albrechtsen m.fl
Bog.

http://www.astmaogallergi.dk/madallergi/essentielle-raad-og-grundviden-allergi-gluten-laktose-maelk

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/mave-tarm/tilstande-og-sygdomme/tyndtarm/foedevareoverfoelsomhed/

Taymount clinic infohæfte, s.  2-20

Gutshop.dk

Gutshop.dk
CVR: 33495722
Adresse: Syrenvej 24, DK-4295 Stenlille
Tlf: +4529452322
Mail: info@gutshop.dk

© 2018 Gutshop.dk

Følg os

0/5 (0 Reviews)
Share This